Angāri, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80
ZL.LV iesaka

Domus angāri, SIA

"Brīvmaņi" , Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2167
Apraksts:

"Domus Angāri" - uzņēmums ar vairāk kā desmit gadu pieredzi angāru un garāžu būvniecībā, projektēšanā un ražošanā. Piedāvājam lokveida, metāla, PVC u.c. angāru ražošanu pēc individuāliem izmēriem. Ēku ražošanā izmantojam tikai augstas kvalitātes materiālus. Tāpat par uzstādīšanu un montāžas darbiem atbildīga ir pieredzējusi profesionāļu komanda. Jāpiebilst, ka konsultējam bez maksas - konsultācijas laikā piemeklēsim klientam vispiemērotāko risinājumu, kā arī sastādīsim paredzamo izmaksu tāmi. Svarīgi - pie mums iespējams nokārtot arī bezprocentu līzingu un dalīto maksājumu. Ar Domus Angāri plašāku piedāvājumu var iepazīties, sazinoties ar mums telefoniski vai e-pastā. Protams, ir iespēja atbraukt pie mums uz vietas, lai visu apskatītu un iespējamos risinājumus apspriestu klātienē. Vēlams iepriekš pieteikt vizīti pa telefonu 26176921

Relock, SIA

Raiņa 10, Rēzekne LV-4601
Piedāvājam:: ✓ PVC logus, durvis, balkona risinājumus, bīdāmās sistēmas; ✓  Koka logus, ārdurvis, iekšdurvis, izgatavojam nestandarta, individualus pasūtījumus; ✓   Alumīnija logus, durvis, starpsienas; ✓  Garāžas sekcijveida vārtus, industriālos, RollMatic vārtus; ✓ Tērauda, alumīnija ieejas durvis privātmājai; ✓   Ugunsdrošās tērauda, alumīnija konstrukcijas; ✓  Žalūzijas.

Kurbads, Kravas auto serviss

Mazjumpravas 24, Rīga LV-1063
Kravas automašīnu remonts un apkope:: ✓ Automašīnas sagatavošana tehniskajai apskatei ✓ Ritošās daļas remonts un apkopes ✓ Agregātu remonts (reduktori, ātrumkārbas, dzinēji, sajūgi) ✓ Augstspiediena sūkņu un sprauslu remonts ✓ Hidraulikas remonts, apkopes un diagnostika ✓ Kravas automašīnu liftu remonts, apkopes un diagnostika ✓ Datordiagnostika (TEXA) ✓ Auto elektriķa pakalpojumi; ✓ Detaļu atjaunošana (metināšana, virpošana) ✓ Agregātu mazgāšana ✓ Pēc avārijas defektācija, tāmēšana un remonts, krāsošana ✓ Virsbūvju remonts un krāsošana ✓ Alumīnija metināšana ✓ Gaisa kondicionēšanas sistēmas pārbaude un uzpilde ✓ Izbraukuma remonti

PILAT nekustamie īpašumi

Ģertrūdes 90, Rīga, LV-1009
Apraksts:

SIA "PILAT REAL ESTATE" ir nekustamo īpašumu kompānija, kas ir specializējusies un aktīvi darbojas Rīgā un Rīgas apkārtnē, kā arī Kurzemē un īpaši Liepājas reģionā pazīstama ar zīmolu „PILAT”. Piedāvājam daudzpusīgu atbalstu un risinājumus darījumos ar nekustamo īpašumu. Mūsu pakalpojumos ietilpst: īpašumu pārdošana un piemeklēšana; ilgtermiņa/īstermiņa īre; īres dzīvokļu uzraudzība un maksājumu kontrole; juridiskais atbalsts; 3D virtuālās tūres un citu vizuālo materiālu izstrāde īpašumu prezentēšanai; īpašuma tirgus cenas noteikšana.

Rietuma Ilze, arhitekte

Ādažu pagasts, Ādažu nov. LV-2164
Apraksts:

Arhitekte piedāvā savus pakalpojumus ēku arhitektūras projektēšanā - individuālās dzīvojamās mājas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas, sabiedriskās ēkas, ražošanas ēkas, angārus. Esošu ēku projektu legalizācijā, vienkāršotas pārbūves izstrādē, autoruzraudzības veikšanā, ēkas nodošana ekspluatācijā, ģenerālplānu izstrādē, darba zīmējumu izstrādē, 3D vizualizāciju izstrādē, telpu iekārtošanā, mēbeļu skiču izstrādē.

Teravis, SIA

Katoļu 2, Rīga LV-1003
Piedāvājam:

SIA "Teravis" piedāvā ātri ražojamus nojumes angārus. Nojumes un angāri - universāli, praktiski un ļoti izturīgi, tie ir ideāli piemēroti noliktavām, darbnīcām un ražošanas telpām. Nojumes izgatavotas no izturīgām cinkotām caurulēm un PVC materiāla, kas ir analoģisks tam, ko izmanto kravas automašīnās. Angāru montāža ir vienkārša un to uzstādīšanai nav nepieciešami speciāli instrumenti, kā arī tos var uzstādīt uz jebkuras virsmas. 

ST, SIA

Lauku 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "ST" veic Holandē ražotu vārtu uzstādīšanu un remontu. Piedāvājam garāžu, industriālos, paceļamos, angāru vārtus, vārtus privātmājām un automazgātuvēm, nodrošinām servisu un remontu 24 stundas diennaktī.

Sormeks montāžas

"Muižzemnieki" , Zirņu pagasts, Saldus nov. LV-3801

Šobrīd piedāvājam ventilatorus, ventilācijas, gaisa dzesēšanas, gaisa sildīšanas, mikroklimata regulēšanas iekārtas un profesionālu LED apgaismojumu lauksaimniecības un industriālajos objektos. Kā arī piedāvājam saules paneļu iegādi un montāžu, sākot ar mājsaimniecībām un beidzot ar ražotnēm un saules parkiem.

ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

PKRB, SIA

Tīraine, Pakalniņu 4, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2167
Piedāvājums:: ✓ Profili jumtam ✓ Profili sienām ✓ Tērauda ēkas ✓ Jumtu aksesuāri Būvniecība:: Uzņēmums kā savu mērķi ir izvirzījis klientiem piegādāt kvalitatīvāko, kā arī ekonomiskāko produktu tirgū. Jumta un fasāžu materiāls tiek izgatavots no auksti velmēta tērauda, kas no abām pusēm pārklāts ar karsti cinkota 275 g / m2 cinka vai 150g/m2 no alumīnija un cinka slāņa, saskaņā ar standartiem EN 10346 un EN 10 143 . Tiek nodrošināta garantija un savlaicīga piegāde.

Angars, SIA

Bākas 13, Rīga, LV-1030
Plastmasas izstrādājumi

Angāru Būvnieku Asociācija,

Jelgavas ceļš 34 k-2 – 26, Tīraine, Mārupes pag., Mārupes nov., LV-2167
Informācija no uzņēmumu reģistra

ANGARA, L.Zimskajas individuālais uzņēmums

Rīga, Stabu iela 47 k-1 - 17, LV-1011
Informācija no uzņēmumu reģistra

ANGAR, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Pļavnieku iela 10 – 51, Rīga, LV-1021
Informācija no uzņēmumu reģistra

ANGĀRS 15, Enkuzena individuālais uzņēmums

Liepu iela 9, Robežnieki, Grobiņas pag., Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Informācija no uzņēmumu reģistra

Angars 88, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

Jūrmalas gatve 101 – 52, Rīga, LV-1029
Informācija no uzņēmumu reģistra

Angārs-Z, SIA

"Angārs" , Vītiņu pagasts, Dobeles nov., LV-3708
Auto remonts, apkope

ANGĀRS 96, Birutas Ozoliņas individuālais uzņēmums Ogres rajonā

"Aizupes" – 9, Aizupes, Tīnūžu pag., Ogres nov., LV-5001
Informācija no uzņēmumu reģistra

Neoprojekts, SIA

Peldu 7, Jelgava, LV-3002
kūtis, vistu kūtis, aitu kūtis, Barības noliktavas, mēslu krātuves, skābbarības bedres, graudu bunkuri, angāri , , tenta angāri , ekonomiskas sērijas angāri , noliktavas, graudu kaltis un kompleksi u.c.